Voornemen tot beroep Wijk 2

woensdag 11 maart 2020 Algemeen

Afgelopen maandag is er in een gezamenlijke vergadering van de wijkkerkenraad van wijk 2 en de Algemene Kerkenraad besloten om een beroep uit te brengen op ds. K.E. Schonewille, predikant in de hervormde gemeente Waardenburg-Neerijnen.

Conform de kerkorde is er door de stemgerechtigde leden van wijk 2 vijf dagen gelegenheid om bezwaar te maken tegen de gevolgde procedure. Dit kan dus niet tegen de persoon van ds. Schonewille, maar wel tegen de procedure: schriftelijk, gemotiveerd en ondertekend bij de wijkscriba.

Komende zondag hopen we meer informatie te kunnen geven over het verdere verloop van dit beroep. Voor nu roepen wij u en jou op om de beroepen predikant en zijn gezin in de voorbede te gedenken.