Zondag 25 oktober 2020

Woensdag 28 oktober 2020

09:15-11:30: Kerk: Ochtendvrouwenkring
Kerk Kootwijkerbroek
#opname We mogen onze prachtige kerk weer gebruiken om deze morgen met Cocky én 30 mensen te houden. Het onderwerp waar Cocky over zal spreken is: Verbinding. Juist in deze tijd merken we hoe belangrijk het voor ons is om anderen te kunnen spreken en ontmoeten, om te weten hoe het met iemand gaat, om je hart te delen, om niet alleen te zijn, maar in verbinding te leven. En hoe kunnen en mogen we in verbinding leven met God? Over deze dingen wil Cocky met ons nadenken. Wil je er graag bij zijn? Welkom!! Maar meldt je wel aan op ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl en als je van de kinderoppas gebruik wilt maken, vermeldt dat er even bij. Je krijgt dan te horen of er nog plaats is. Gelukkig kunnen we deze morgen ook uitzenden net als we de zondagse diensten uitzenden. Dus thuis meeluisteren kan ook! We beginnen gewoon om 9.15 tot uiterlijk 11.30 u. We wensen jullie allemaal sterkte en het goede toe in deze tijd, die niet altijd gemakkelijk is. Als er vragen zijn óf als we als Ochtendvrouwenkring praktisch iets voor je kunnen betekenen, laat het ons weten! God zegene jullie! Een zusterlijke groet van het bestuur.
19:30-22:00: Zaal E: Mannenvereniging
Eben Haezer
Woensdag 28 oktober hopen we weer met onze mannenvereniging bijeen te komen. De avond begint om 19.30 uur. We bespreken de Bijbelstudie N.T. van mei/juni 2020 uit de Hervormde Vaan: '1 Johannes 1:2 tot en met 1 Johannes 2:11' met 'Johannes: wachter op Sions muren' als onderwerp. Leden en belangstellenden zijn hartelijk welkom.
20:00-21:30: Kompaszolder: JOVO kring
Eben Haezer
Op woensdagavond 28 oktober willen we samenkomen in de vertrouwde bovenzaal van Eben-Haëzer. We beginnen om 20.00 uur. Ik zal zelf voor een inleiding zorgen. Ik hoop dat jullie er kunnen zijn. Het is momenteel een onzekere tijd, daarom is het goed om elkaar te ontmoeten. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom. Ben je jong-volwassen? Wil je nadenken over wat het betekent om in deze tijd volgeling van Jezus Christus te zijn? Kom dan vrijblijvend eens een keer kijken. Mocht je nog wat meer informatie willen hebben, neem dan gerust contact met me op.
Ds. C.G. Visser

Donderdag 29 oktober 2020

19:30-21:30: Zaal E: Vrouwenver. Tryfosa
Eben Haezer

Op D.V. donderdag 29 oktober hopen we weer bij elkaar te komen. Bijbelstudie 3 uit het juli/aug.nr. van de Herv.Vrouw willen we dan bespreken. Deze heeft als titel: Even leven, eeuwig loven n.a.v. Prediker 3. Cokky leest deze Bijbelstudie met ons en Grietje zoekt er een gedicht bij. Klara trakteert deze avond en zorgt samen met Tineke voor de zaal, koffie en thee. We hopen dat de avond door kan gaan gezien alle ontwikkelingen met betrekking op het coronavirus. Leden die het moeilijk vinden om te komen wensen we veel sterkte. Iedereen is hartelijk welkom en we beginnen om half 8. Met vriendelijke groet,

Zaterdag 31 oktober 2020

Zondag 1 november 2020

Maandag 2 november 2020

Woensdag 4 november 2020

Donderdag 5 november 2020

Zaterdag 7 november 2020

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.