Verkoopdag Kootjebroeksemarkt 12 juni 2021

dinsdag 18 mei 2021 Algemeen

Omdat de regels omtrent de corona wat versoepeld zijn en hopelijk nog verder gaan versoepelen willen wij als commissie een verkoopdag organiseren en wel op zaterdag 12 juni van 9 tot 12 uur bij de schuur aan de Kootwijkerdijk 17 bij de familie Lagemaat. We willen u vragen om als het dan nog nodig is een mondkapje te dragen, uw handen te desinfecteren bij binnenkomst en u aan de 1,5 meter regel te houden voor zover als mogelijk. We verwachten een grote drukte dus het kan zijn dat u buiten moet wachten omdat we maar 35 mensen tegelijk in de schuur mogen toelaten en hopen dat u hier begrip voor heeft. Met z'n allen proberen we er een geslaagde verkoopmorgen van te maken. U bent allen van harte welkom! Houd de kerkbode in de gaten voor meer nieuws.
Kootjebroeksemarkt commissie