Verkoop oude kerkinterieur Kootwijkerbroek

dinsdag 19 maart 2019 Renovatie

Verschillende gemeenteleden hebben aangegeven belangstelling te hebben voor meubilair uit de kerk in Kootwijkerbroek, wat door de renovatie overbodig wordt. We willen als Renovatiecie hen hierin ter wille zijn. Het gaat dan bv om kerkenraadsbanken, kerkbanken, wandlampen, spotjes, deuren, kapstokken, vloertegels, lopers  en de psalmborden. Voor zaken waar veel belangstelling voor is hebben we besloten dit aan de hoogste bieder te gunnen. Aangezien de opbrengst voor de renovatie kan er ook ruimhartig geboden worden!

Als er gemeenteleden zijn, die de kerkbanken willen hebben om deze naar een kerk in het buitenland te brengen horen we dit ook graag. 
In Eben-Haezer en bij Tineke v/d Brink liggen formulieren met alle zaken, die overbodig zijn. Hierop kunt u uw bod aangeven. Of download het formulier via de link op de volgende website: /renovatie  Op maandagavond 25 maart van half 7 tot half 8 is de kerk open om nog even rond te kijken. Graag de ingevulde formulieren inleveren voor 1 april in de brievenbus van onze kerk of mailen aan pm-krm@hervormdkootwijkerbroek.nl

Renovatiecie

Digitaal kerkblad

Wilt u wekelijks ons digitaal kerkblad ontvangen?

Meer informatie