Verantwoording kerkrentmeesters april 2020

dinsdag 28 april 2020 Algemeen

We willen hier allen nadrukkelijk bedanken, die op welke manier dan ook, de afgelopen tijd geld overgemaakt hebben op onze rekening en zo het kerkelijke werk hielp ondersteunen. In deze tijd van afwezigheid van collectezakken door digitale kerkdiensten is dat best bijzonder.
Er zijn al ruim 130 gemeenteleden, die via GIVT een bijdrage overmaakten en ook velen gaven een gift via ons bankrekeningnummer. Via GIVT kwam in april voor de diaconie € 3032.90, voor het kerkbeheer € 1901.60 en voor de extra collectes voor renovatie en bijbels voor groep 8 € 1885.10 (waarvan € 440.40 voor de bijbels).
Blijkbaar komt er nog relatief veel geld bij de diaconie terecht omdat niet iedereen weet, dat je gewoon 2 extra collectes toe kunt voegen. Via de bankrekening kwam de afgelopen weken ongeveer € 2900 collectegeld binnen. Vorig jaar april kregen we € 7200 dus we zijn er nog niet, maar het gaat wel goed. Iedereen, die een mobieltje heeft kan trouwens vrij eenvoudig met GIVT betalen. Op de website van de kerk vindt u hierover informatie. U kunt ook even iemand vragen om u te helpen. Als u de app heeft is een gift geven best eenvoudig!
Iedereen hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage aan ons kerkenwerk.
Het College van Kerkrentmeesters