Vanuit de werkgroep corona

vrijdag 2 oktober 2020 Algemeen

Voor komende zondag liggen er kaartjes klaar voor de volgende secties.
Ochtenddienst: secties van de broeders Van den Top en van Middendorp.
Avonddienst: sectie van broeder Veldhuizen.
Zoals u wellicht bekend is zullen we vanaf D.V. 11 oktober diensten houden in de Hofstee te Stroe. Het is het streven van de Algemene Kerkenraad dat zo veel mogelijk gemeenteleden op zondag een dienst bij kunnen wonen. Om deze reden willen we na 4 oktober afscheid nemen van het kaarten-systeem en gebruik gaan maken van een digitaal reserveringssysteem. Voor dit digitale reserveringssysteem is slechts een eenmalige aanmelding per huisgezin nodig. U wordt vervolgens per mail uitgenodigd voor een eredienst wanneer u hiervoor aan de beurt bent. Meer informatie leest u op de website onder de knop 'Aanmelden kerkdiensten'.
De mogelijkheid tot aanmelden is er vanaf nu via onze website. Voor komende zondag maken we nog gebruik van het kaarten-systeem. Voor de diensten van 11 oktober zullen de eerste uitnodigingen per mail verzonden worden.
Vindt u het lastig om de aanmelding digitaal te doen? Vraag in uw familiekring of zij u willen aanmelden of toe kunnen voegen aan de eigen aanmelding. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uw aanmelding ook telefonisch of per mail doen bij uw wijkouderling.