Trouwdag Heleen en Wassim

dinsdag 12 oktober 2021 Algemeen

De zendingscommissie ontving van Heleen van den Berg een prachtige trouwkaart. Op vrijdag 15 oktober hoopt ze in  het huwelijk te treden met Wassim Dandash uit Libanon. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in Bodegraven, de kerkelijke inzegening in de Grote of St. Janskerk te Montfoort. We willen graag met het bruidspaar meeleven en wensen hen een prachtige dag en een gezegend huwelijksleven toe.
Wassim en Heleen hebben elkaar in Libanon leren kennen en zijn al enige tijd verloofd. Op 3 oktober hebben we Heleen ontmoet in de morgendienst in Kootwijkerbroek waar ze vertelde over haar werk in Libanon, maar ook dat ze gaat trouwen met Wassim die de volgende dag naar Nederland zou komen. Omstreeks 4 november gaan ze weer terug naar Libanon. Hun adres in Nederland: Weijpoort 74,2415 BZ Nieuwerbrug. In Libanon: PO Box 90-535, Beirut, Libanon. Wilt u met hen meeleven?
De zendingscommissie