Seniorenreisje

dinsdag 13 juli 2021 Algemeen

Half juni konden we het allemaal in de krant lezen en op televisie horen: Nederland zet een grote stap, bijna alles kan op anderhalve meter. De meeste maatregelen rond corona waren niet meer nodig. Ook de beperking op groepsvorming kwam te vervallen. Ondertussen lopen de besmettingscijfers weer op. Hoe dit verder zal verlopen wachten we af. Maar onze plannen willen we wel alvast met u delen.
Op D.V. donderdag 23 september staat ons seniorenreisje gepland. Een dagtocht, waar we een groot binnen-zandproject zullen bezoeken. U wandelt langs metershoge zandsculpturen die verhalen uitbeelden uit de tijd van de bijbel. Hierna rijden we verder naar een restaurant in Elburg om te dineren. Om daarna nog van een mooie boottocht te genieten.
In augustus zien we hoe de maatregelen rond corona dan zijn en komt er een berichtje in de kerkbode over het verdere verloop. U kunt nu alvast deze datum in uw agenda zetten en er over nadenken of u mee zult gaan. Voor iedereen een gezegende zomertijd toegewenst en hartelijke groeten van ons allen van de seniorencommissie.