Seniorenmiddag

dinsdag 22 oktober 2019 Algemeen

Woensdag 30 oktober is het onze eerste middag in het nieuwe seizoen. We beginnen met een meditatie. Daarna verzorgt Simone Lamain haar presentatie over het Koninklijk Huis. In het verleden heeft zij bij het televisieprogramma Blauw Bloed gewerkt.
Onze middag begint om kwart voor 3, voor die tijd is er al koffie en thee. Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van de Pol (441591). Of luistert u altijd naar onze middagen bij de kerkradio en wilt u graag een programma hebben om zo de middag beter te volgen? Neemt u dan contact op met Janny Bos (442977). Bent u nog nooit op een seniorenmiddag geweest? We hopen ook nieuwe gezichten te zien. Het is zo belangrijk om samen gemeente te zijn! Om samen betrokken te blijven bij Zijn Kerk en Zijn Koninkrijk! Iedereen is hartelijk welkom om deze middag met ons mee te maken.