Openluchtdiensten

woensdag 7 juli 2021 Algemeen

Lieve gemeenteleden, wij zijn heel blij dat er vanaf zondag 11 juli openluchtdiensten zullen zijn in Kootwijkerbroek. Zodat we weer als hele gemeente bij elkaar kunnen komen om God te prijzen en te danken. De dienst begint om 10.00 in het weiland tegenover de kerk. De dienst in Stroe zal dan vervallen. Laten de weersomstandigheden het niet toe? Dan publiceren we de zaterdag ervoor aan het einde van de middag een bericht op de website van de kerk dat de dienst komt te vervallen. In dat geval zal er een dienst zijn in de Hofstee in Stroe. U/ jij bent daar dan welkom met een uitnodiging.
Een aantal praktische zaken:
- Neem zelf je stoel / kleedje mee
- Er zullen een aantal reservestoelen staan voor het geval u/jij niet in staat bent een stoel mee te nemen
- Aanwezig in de kerk? Dan parkeren op het kerkplein. Aanwezig bij de openluchtdienst? Parkeren op de groenstrook of in het weiland.
- Er is geen beamer, neem dus je bijbel of telefoon mee. Er zijn een aantal kopieën van de liederen die we gaan zingen aanwezig mocht je geen telefoon bij je hebben.
- Gebruik maken van de kinderoppas? Meld je kinderen dan aan via kinderoppas@hervormdkootwijkerbroek.nl
We hopen op en bidden voor gezegende diensten onder goede weersomstandigheden. En…. iedereen is welkom! Neem dus gerust je vrienden/ buren/ familie etc. mee!
Vragen? Bel of app dan met Bea (06-25354156) of Bertine (06-15387319)