Ochtendvrouwenkring 12 januari 2022

dinsdag 4 januari 2022 Algemeen

De volgende digitale ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 12 januari 2022.
We starten deze ochtend met de Bijbelstudie: ‘Het Koninkrijk van God.’ Deze staat in de Vrouw tot Vrouw 2021/2022. Willen jullie Bijbelstudie 5 doorlezen. En het Bijbelgedeelte wat daarbij hoort, Mark. 1: 9-28.  (Ook aan te vragen via ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl )
In deze Bijbelstudie wil ds. J.W. Verboom laten zien dat Jezus’ komst zorgt voor een beslissend keerpunt in de geschiedenis. Het maakt dat het Koninkrijk deels is gekomen (verleden). Tegelijk is het Rijk ook komende als een dynamisch proces en breidt het zich nog elke dag uit (heden). Wij leven in een overgangsperiode waarin goed en kwaad door elkaar lopen. Maar het Koninkrijk zal eens volkomen komen (toekomst).
Door de corona maatregelen mogen we niet samenkomen in de kerk verwachten we. En dan kan er ook niet uitgezonden worden. Daarom hopen we weer een digitale ochtend te verzorgen. We hebben van de PowerPoint een YouTube filmpje weten te maken. We sturen iedereen een link. Deze link kun je aanklikken en dan kom je bij het filmpje. Hopelijk lukt dit bij iedereen, anders horen we het graag. We hopen dat het voor iedereen goed te volgen is en dat we een zegenrijke ochtend mogen hebben. En we wensen iedereen nog een heel voorspoedig nieuwjaar. Hartelijke groet,
bestuur OVK