Kristine in Afrika Online!

dinsdag 23 juni 2020 Algemeen

Hebt u / heb jij ‘m al genoteerd? Donderdagavond 2 juli: Kristine in Afrika Online! … Nou ja…, dit keer dan vanuit Kootwijkerbroek, maar wel online!
Naast een scherm (smart tv / laptop) om ons programma te bekijken, heb je ook een smartphone nodig om vragen/stellingen te beantwoorden en/of om vragen te stellen of Kristine te groeten!
We beginnen om 19.00 uur met een half uurtje speciaal voor de kids! Samen met papa en mama kijken en meedoen met Kristine! Daarna is er pauze om de kids naar bed te brengen en/of het journaal even te kijken. Vervolgens gaan we om 20:30 uur weer interactief verder!
Gegevens om de stream te bekijken volgen begin volgende week via een (extra) nieuwsbrief van Kristine. Ontvang je die nog niet? Neem dan ’s een kijkje op de website www.kristineinafrika.nl en schrijf je daar dan in op haar nieuwsbrief via: http://kristineinafrika.nl/nieuwsbrief-of-betrokken-blijven/.
Tot dan! Groet,
TFT Kristine in Afrika