Kerk Kootwijk

dinsdag 28 juli 2020 Algemeen

Afgelopen zondagmiddag hebben we onze eerste openluchtdienst mogen houden in Kootwijk. Het was heel mooi om als gemeente ook in Kootwijk weer bij elkaar te zijn. We willen dit de komende tijd nog 3 keer doen om de 14 dagen. De volgende keer is dan 9 augustus. Ook deze openluchtdienst begint om half 5. Parkeren kan bij fam. Spek, Heetweg 3 en fam. v.d. Top, Heetweg 6. Zelf een stoel meebrengen is fijn, verder zijn er klapstoelen. Ook voor deze keer kunnen weer kaartjes gehaald worden en wel op donderdag 6 en vrijdag 7 augustus ’s avonds van 7-8 uur. Dit is voor hen die gewoonlijk ook in Kootwijk naar de kerk gaan. Op zaterdag van 10-11 uur voor iedereen van de gemeente. De kaartjes liggen in de Kooi. Ook kun je kaartjes reserveren door mij even te bellen of te mailen. Tineke: gmvdbrink@solcon.nl en 06 21941454. Het plein bij de kerk is best wel groot en we denken wel zo’n 120 mensen te kunnen ontvangen. Dus: hartelijk welkom!