Kerk Kootwijk

dinsdag 7 juli 2020 Algemeen

Omdat er vanwege de 1½ m maatregel geen kerkdienst gehouden kan worden in de kerk van Kootwijk wordt er D.V. zondag 26 juli, bij droog weer, een openluchtdienst gehouden. Ook dan moeten we ons aan die regel houden maar op de parkeerplaats naast de kerk is wel veel meer ruimte. We denken ongeveer 100 zitplaatsen te hebben. Omdat er dan daar geen auto’s kunnen staan vragen we u en jullie zoveel mogelijk op de fiets te komen. Kan dat niet dan kunnen er auto’s geparkeerd worden bij de fam. v.d. Top en fam. Spek. We willen deze gewone eredienst op de gewone tijd beginnen nl. om half 5.
Maar ook dan kunnen we helaas niet iedereen ontvangen en daarom is deze dienst alleen bedoeld voor u en jij die anders ook naar de kerk van Kootwijk komen. Ook gaan we, net als in Kootwijkerbroek, ook hier werken met kaartjes. Daarover leest u meer in de volgende kerkbode.