Kampvuuravond 22 oktober

dinsdag 15 oktober 2019 Algemeen

Beste mensen, bij deze willen we doorgeven dat er weer een kampvuuravond voor mannen is op dinsdag 22 oktober. Deze avonden houden we in het winterseizoen één keer in de maand. We zitten dan bij Gerrit van Triest aan de Essenerweg om een kampvuur, beginnend met een kop koffie en aansluitend opening met gebed, waarna één van ons een inleiding houdt over een bepaald thema/onderwerp. Daarna gaan we met z’n allen hierover in gesprek; wat en hoe we met zo’n onderwerp om kunnen gaan als christenen. Met als afsluiting een drankje en een worstje. Let op deze keer is het per uitzondering een keer op de kompaszolder, met als thema ‘vergeving’. We gaan samen naar een film kijken. Aanvang 19.45, start 20.00 uur.

Hartelijke groet van Gerrit, Kees, Geert en Henk     en kom gerust eens kijken.