JOVO

dinsdag 24 september 2019 Algemeen

In onze gemeente bestaat al enkele jaren een JOVO-kring voor jongvolwassenen: mensen tussen de 20 en de 40 jaar die met elkaar de Bijbel lezen en in gesprek gaan over het geloof in het gewone, alledaagse leven. Deze kring heeft een open karakter en dat betekent dat er altijd ruimte is voor nieuwe deelnemers. Je mag ook gerust een keer komen kijken of het iets voor je is. We komen zo’n zeven keer samen op woensdagavond op de zolder van Eben-Haëzer. Dit jaar maken we gebruik van het boekje van Niels de Jong, ‘Psalmen beter begrijpen’. Wie het boekje nog niet heeft kan het voor 10 euro komen afhalen bij de pastorie. De data voor dit seizoen zijn: 16 oktober, 27 november, 11 december, 8 januari, 5 februari, 4 maart en 1 april. Als je er meer over wil weten, bel of mail me gerust.
Ds. C.G. Visser