Coronamaatregelen

dinsdag 21 december 2021 Algemeen

Afgelopen zaterdagavond hoorden we weer van nieuwe coronamaatregelen. Ook voor de kerken zijn nieuwe adviezen uitgebracht. Dat baart zorg. Tegelijkertijd zien we dat in de voorbije 22 maanden er nauwelijks besmettingen zijn geweest die herleidbaar zijn naar onze erediensten.
We hanteren al weer enige tijd een kerkbezetting van ca. 20%. Het lijkt er op dat basismaatregelen, als anderhalve meter afstand houden, handhygiëne en goede ventilatie, de verspreiding van het virus beperken.
Hopelijk blijft dat ook zo met de nieuwe Omikronvariant.
Mede in het licht van de naderende hoogtijdagen voor de kerk willen we de komende weken de diensten door laten gaan zoals reeds gepland. Daarbij doen we nogmaals een dringend appèl op u en jou om wel de genoemde basismaatregelen na te leven. Laten we zo samen uitzien naar de komst van Christus!
(Moderamen) Algemene Kerkenraad