Bijbelkring Kootwijk

dinsdag 6 oktober 2020 Algemeen

De eerste avond in van het seizoen staat vastgesteld op DV dinsdag 13 oktober. Dit jaar maken we gebruik van het boekje ‘In gesprek’ van ds. H.J. van der Veen. We lezen Johannes 3 en bespreken hoofdstuk 1, waar het gaat over ‘Jezus in gesprek met een geleerde man’. We beginnen om 20.15 uur in Eben-Haëzer. Het boekje kost € 12,-. Inmiddels heb ik een aantal exemplaren bij mij thuis en wie van tevoren al een boekje wil hebben kan hiervoor terecht bij de pastorie. Ook op de avond zelf is het boekje verkrijgbaar. Ik hoop dat we met elkaar een goed seizoen zullen beleven en dat de bijbelkring door kan blijven gaan. Oude en nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Mocht het, vanwege de omstandigheden, toch niet mogelijk zijn om samen te komen, dan wordt dit zondag bekend gemaakt via de afkondigingen.
Ds. C.G. Visser