Beroepingswerk

woensdag 7 juli 2021 Algemeen

Wij kijken terug op een bijzonder mooie dienst waarin onze beroepen ds. Stehouwer voor mocht gaan. Hij nam ons mee met Nehemia waarin duidelijk centraal stond hoe belangrijk het is dat wij echt kiezen en leven zoals God het bedoeld heeft.
Woensdag hebben we hen weer mogen ontmoeten. Er zijn verschillende ontmoetingen geweest met een aantal gemeenteleden en met de wijkkerkenraad van wijk 2. We kijken terug op fijne, inhoudelijke gesprekken met elkaar.
We bidden voor familie Stehouwer in deze periode van overwegen en beslissen. We hopen en bidden dat de weg naar Kootwijkerbroek open mag gaan. Bidt u met ons mee?
Ook heeft u het interview kunnen lezen. U kunt daarop reageren door een kaart, mail of brief te sturen naar: Ds. M.C. Stehouwer, Dorpsstraat 29, 3366 BD te Wijngaarden (predikant@hervormdwijngaarden.nl)