Bedankt fietsclub

dinsdag 19 november 2019 Algemeen

Wij, Welzijn Kootwijkerbroek, zijn verrast met een mooie gift van de fietsclub. Het afgelopen seizoen hebben de fietsers geld gespaard en wij mochten een gedeelte van dit bedrag ontvangen; we zijn de fietsclub daar heel dankbaar voor. Welzijn Kootwijkerbroek biedt dagactiviteiten aan in de Essenburcht. Elke woensdagmorgen wordt er fanatiek gekegeld op de bovenverdieping van de Essenburcht. Helaas hebben de kegels hun beste tijd gehad. Samen met alle deelnemers hebben we besloten om van dit geld een nieuw kegelspel te kopen. We zijn er erg blij mee. Namens iedereen van Welzijn Kootwijkerbroek ontzettend bedankt en loop gerust eens binnen om te kijken en een bakkie koffie mee te drinken. Wij zijn de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 10.00 uur geopend. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-20393990.