6e kerkrentmeester

dinsdag 21 april 2020 Algemeen

We waren als college op zoek naar een 6e kerkrentmeester en we zijn blij u mee te delen dat we de vacature van kerkrentmeester-lidmaat hebben kunnen vervullen. Gert Schouten, Muldersweg 14 heeft aangegeven dat hij de lege plaats, die is ontstaan door het vertrek van Wim Dekker en Albert van Kooten, in wil vullen. Ons college bestaat nu uit 6 personen, 1 minder dan in het verleden, de taken zullen opnieuw worden verdeeld en we gaan verder met het vormen van een commissie van beheer voor het aansturen van de uitvoerende werkzaamheden.
De officiële bevestiging van ouderling kerkrentmeester Lagerweij en benoeming van kerkrentmeester lidmaat Schouten zal plaatsvinden zodra we als gemeente weer normaal bij elkaar kunnen komen.