Zaal E: Ochtendvrouwenkring

woensdag 9 oktober 2019 09:15-11:30

Eben Haezer

Omschrijving

Op D.V. woensdag 9 oktober is de tweede ochtend van de Ochtendvrouwenkring. Graag willen we Bijbelstudie 3 uit het juli/augustus nummer behandelen. ‘Gewone christenen met een bijzondere roeping’. Paulus staat in het derde hoofdstuk van zijn eerste Timotheüsbrief stil bij wat wij de ‘ambten’ zouden noemen. Maar het heeft wat te zeggen voor heel de gemeente. Het maakt niet alleen iets duidelijk over hoe de Heere het gemeenteleven heeft bedoeld, maar heeft ook een boodschap over het leven van elke christen.
De inleiding zal verzorgd worden door Agaath Brugman.
Let op Bijbelstudie 2 uit het nummer van juni zal aan bod komen als Henk Binnendijk op 30 oktober komt.
Willen jullie dit alles ter voorbereiding thuis alvast doorlezen? Heb je geen Bijbelstudie dan kan je een mailtje sturen naar Gerlinda, dan krijg je ze digitaal: gerlindasoetendaal@hotmail.nl
Stuur gerust foto’s naar ons, dan kunnen we allemaal via de beamer meegenieten. Deze kun je mailen naar: ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl
We hopen jullie te zien op 9 oktober in Eben-Haëzer. Om 8.45 staat de koffie klaar, om 9.15 beginnen we. Om ongeveer 11.30 sluiten we de ochtend af. Voor de kinderen is er oppas. Iedereen is van harte welkom. Groet,
bestuur OVK

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.