Ophaaldag Kootjebroeksemarkt

dinsdag 10 september 2019 Algemeen

We hebben weer een warme, droge zomer achter de rug en we hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad of we nu weg zijn geweest of thuis zijn gebleven. De voorbereidingen voor de Kootjebroeksemarkt zijn ook al weer begonnen en op zaterdag 28 september is de eerste ophaaldag weer van het nieuwe seizoen. Er is echter een belangrijke wijziging. Ad van Essen heeft jaren zijn schuur beschikbaar gesteld voor de opslag van de spullen maar deze is verkocht. We willen hierbij Ad van Essen heel hartelijk bedanken voor het gebruik van de schuur. We konden altijd terecht en niets was teveel. Heel erg bedankt! Echter we moesten op zoek naar een nieuwe opslag en die hebben we gevonden. Ook hier is het weer God die zorgt. De spullen worden nu opgeslagen bij Jan en Truus van de Lagemaat aan de Kootwijkerdijk 17. Als u nog spullen heeft die goed zijn voor een tweede ronde kunt u bellen met Wim Dekker op 0342-415513 of 06-34268380. Ook kunt u zelf uw spullen brengen naar de schuur aan de Kootwijkerdijk 17 op zaterdag 28 september tussen 9-12 uur. Na de markt van dit jaar zijn er veel spullen opgehaald door kringloopwinkel De Kringloods van Woord en Daad in Barneveld. Zij waren erg blij met onze spullen en zo hoefde er niet veel weggedaan te worden. Ook volgend jaar willen we dit op deze manier doen. Misschien voor u een extra motivatie om ons uw spullen te geven. Iedereen alvast heel hartelijk dank.
Kootjebroeksemarkt commissie