Ochtendvrouwenkring

dinsdag 22 januari 2019 Algemeen

We hopen woensdag de 30ste januari 2019 weer door te gaan met het bestuderen van de boodschap van Jeremia. Het gaat over de rechtvaardige Telg en de valse profeten. We zien grote contrasten voor ons, zwart – wit tegenstellingen. Met felle woorden klaagt Jeremia aan en tegelijkertijd juicht hij vol vreugde over Gods beloften voor de toekomst. We horen de jubel over de komende Zoon van David. Deze belofte licht op als een parel tegen de zwarte achtergrond van het radicale oordeel dat de profeet in naam van God velt over de koningen van Juda in zijn tijd.

We lezen Jeremia 23:1-8; 21-24. De Bijbelstudie staat in het november nummer. We gaan nadenken over de vragen die erbij staan. Heb je geen Bijbelstudie? Dan kun je een mailtje sturen naar Gerlinda, zij zal hem dan digitaal versturen: gerlindasoetendaal@hotmail.nl
Blijf gerust foto’s naar ons sturen, dan kunnen we allemaal via de beamer mee genieten. Deze kun je mailen naar: ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl
Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af. En breng rustig je (klein)kind mee. Ook voor hen is er een plekje. Weet je bent (weer of voor het eerst) van harte welkom.