Ochtend Vrouwen Kring

dinsdag 3 april 2018 Algemeen

Woensdagmorgen mogen we elkaar weer ontmoeten. De laatste kringmorgen van dit seizoen. (Op 30 mei hopen we nog wel een gezellig afsluitingsuitje met elkaar te hebben). We behandelen Bijbelstudie 10 uit het maartnummer. Daar lezen we over het levenseinde van Johannes de Doper. Voor ons gevoel veel te vroeg en heel onrechtvaardig. Gaat het soms zo met toegewijde knechten van God? Kan daar iets aantrekkelijks en leerzaams inzitten?? We hopen er met elkaar over te denken, met als leidraad Matth. 11:7-19 en Markus 6:17-29 en ook het onderwijs van ds. Olie uit de studie. Deze morgen nemen we ook (met dankbaarheid wat zij voor de OVK gedaan heeft!) afscheid van Manon als algemeen adjunct, en heten we Mieke welkom om dit plekje. Tijd: van 9.15 tot ong. 11.30 u. Kinderoppas aanwezig.
Breng je het enquêteformulier ingevuld mee terug, of stuur je het digitaal als dat nog niet gebeurd is? En a.u.b. ook de boeken van de uitleentafel, en neem aan het einde van de morgen je eigen boeken weer mee naar huis. We hopen dat je erbij zult zijn!