Nieuws van de Renovatiecie

woensdag 12 december 2018 Algemeen

We hebben al heel wat briefjes van vrijwilligers teruggekregen. Sommigen willen zelfs een week vrij nemen om mee te helpen. In principe zijn er de eerste vijf weken de meeste mensen nodig, omdat de banken en tegels dan verwijderd moeten worden. Er is dan ook nog sloopwerk. De luchtverwarmingsbuizen moeten ingegraven worden. De vloer wordt dan gestort en overal moeten er vloerverwarmingsslangen neergelegd worden. Dus als er sterke, hulpvaardige of handige gemeenteleden zijn, die graag mee willen helpen. Neem dan een weekje vrij in week 17 tot 21. Dit mag doorgegeven worden via renovatie@hervormdkootwijkerbroek.nl of via het opgaveformulier. Bij voorbaat dank!
Qua financiën gaan we de goede kant op. We hoopten dit jaar € 100.000 van de benodigde € 500.000 binnen te krijgen voor de 1e fase van de renovatie. Inmiddels zitten we op € 108.165. Daar komen nog de toegezegde machtigingen en de opbrengsten van de collectes bij. We zijn er dus nog lang niet maar dit is alvast een bemoedigende opbrengst! Als u nog mee wil doen? Het IBAN nummer is NL02 Rabo 0305 5110 25
Renovatiecie