Laat je zien!

dinsdag 20 maart 2018 Algemeen

Zaterdag 17 maart werd in Barneveld de jaarlijkse zendingsdag van de GZB gehouden. Met velen uit het hele land en ook vanuit onze gemeente hoorden we de Bijbelstudie van ds. Van Duijn uit Delft over Zacheus die door Jezus gezien werd maar ook de verhalen van zendingswerkers waaronder ‘onze’ zendingswerker Heleen van den Berg uit Libanon. We hoorden dat Joram en Danielle Oudshoorn uit Stroe per 1 april weer in dienst komen van de GZB en in juli worden uitgezonden naar Windhoek in Namibië; we zullen hier nog meer over horen. Het thema van de GZB dit jaar is: Laat je zien. Jezus zelf heeft ons laten zien dat er geen grenzen zijn aan Gods liefde. In navolging van Jezus zijn ook wij geroepen om oog te hebben voor mensen om ons heen, in het bijzonder voor hen die gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Dat gaat over grenzen heen maar begint vanuit de liefde van Jezus voor ons heel dicht bij. Laat jij je al zien? PS.  De GZB zoekt nog zendingswerkers, bezoek de website www. GZB.nl voor meer info.
De zendingscommissie