Kledingcommissie

woensdag 11 april 2018 Algemeen

Wij willen jullie graag weer uitnodigen voor een open middag, D.V. 24 april in de kelder van Eben-Haëzer tussen 13.00 uur en 14.45 uur. We vinden het leuk dat we vorige keer al verschillende klanten hebben mogen begroeten! De volle rekken wachten al op jullie! We hebben de kelder gezamenlijk wat opgeruimd en overnieuw ingericht met onze nieuwe rekken, zodat het nu iets overzichtelijker is en jullie wat makkelijker de kleding op maat kunnen vinden. Geef de datum gerust door aan een vriendin, dochter, schoonzus…. Intussen kunt u nog steeds schone en  bruikbare kleding, schoeisel, sjaals, hoedjes e.d. inleveren. En ook restanten brei- en haakgaren zijn bij ons welkom! Inleveren kan in Eben-Haëzer of bij Christiana van den Top, Laageinderweg 18. Hopelijk tot ziens!