Kerkdienst voor mensen met een verstandelijke beperking

dinsdag 25 september 2018 Algemeen

Zondag 30 september wordt er in onze gemeente, om 15.00 uur, een aangepaste dienst gehouden. Deze dienst wordt georganiseerd vanuit SIEN (een vereniging voor familie van mensen met een verstandelijke beperking). Het thema van de dienst is: ‘De reis van je leven…………’, waarbij de reis van Abraham en zijn gevolg, uit Genesis 12, centraal zal staan.
Dominee C.G. Visser gaat voor en D. Punt zal het orgel bespelen tijdens de dienst. Na afloop is er ruimte om elkaar te ontmoeten en samen wat te drinken. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Eva Liefting 0342 441631 of Coba van de Pol 0342 442567. Wat zou het fijn zijn, als we door onze aanwezigheid laten merken, dat juist anders begaafden ook zo welkom zijn in het huis van God, waar Zijn liefde voor iedereen, uitgedeeld wordt. Van harte welkom!