Infoavond Nellie en Ineke

dinsdag 11 september 2018 Algemeen

Woensdag 26 september komen Nellie en Ineke, die in Albanië werkzaam zijn, vertellen over hun werk in dit land. Ze hebben momenteel verlof en willen graag onze gemeente bezoeken. Ineke en Nellie werken voor de stichting ‘Leven in Albanië’. (www.leveninalbanie.org) Ze helpen mee met kerkstichting en houden zich ook bezig met kinder- en vrouwenwerk. Het belooft een fijne avond worden waarin de twee zussen dieper in zullen gaan op de genoemde bezigheden.
Heeft zending een plekje in je hart of heb je Nellie en Ineke ooit ontmoet? Je bent van harte welkom in Eben-Haëzer op 26 september om 19.30 uur. Zeg het voort, er zijn wellicht mensen die de kerkbode niet lezen en die toch interesse hebben. Hartelijke groet,
Albanië/Bulgarije commissie