Huwelijkskring 2019

woensdag 19 december 2018 Algemeen

Hebben jullie de trouwplannen al bekend gemaakt of zit het alleen nog maar in jullie hoofd? Of zijn jullie al een poosje getrouwd?
Jullie zijn van harte welkom om samen na te denken hoe er in de bijbel over het huwelijk wordt gesproken. En wat de man/vrouwverschillen zijn, hoe je met  verschillen om ga en nog veel meer. Anderen die deze kring al een keer gevolgd hebben, vonden het waardevol om samen hier tijd voor vrij te maken en over na te denken.
We starten 30 januari en jullie kunnen nog opgeven. Wil je meer weten? Kijk op www.hervormdkootwijkerbroek.nl/toerusting/huwelijkskring-klaar-voor-de-start of bel naar 0342-478580. Mailen kan ook huwelijkskring@hervormdkootwijkerbroek.nl  Tot ziens.
Berry en Lucia Jansen