Fout rekeningnummer Renovatiecie

dinsdag 27 november 2018 Algemeen

In de bijlage van de Renovatiekrant is een vervelende fout geslopen. In het genoemde rekeningnummer staat een cijfer te veel. Als u wat wilt overmaken lukt dit dus niet! Het juiste IBAN nummer is NL02 RABO 0305 5110 25.
Verder gaat het goed met de renovatie actie. We hebben 15 formulieren terug van mensen, die mee willen helpen. Met de catering komt het in ieder geval al goed. Daarnaast hebben we bijna €10.000,- binnen voor de renovatie. Waarvan € 4475,- aan giften via de bank € 4050,- via automatische incasso en € 950,- via de extra collecte van 11 november.
Als we duidelijkheid hebben van de verschillende aannemers zullen we waarschijnlijk een informatieavond voor vrijwilligers plannen. Dan weten we ook wanneer we hulp kunnen gebruiken. We verwachten nog wel meer formulieren terug. Helpt u / jij ook mee? Daar word je blij van!
Renovatiecie