Bezoek Kristine in Zuid Afrika

dinsdag 13 februari 2018 Algemeen

Wij hopen op 26 februari met ons gezin te vertrekken voor een bezoek naar onze dochter Kristine in Zuid-Afrika.
We vroegen Kristine afgelopen zaterdag kunnen we nog iets voor de kinderen meenemen. Toen vertelde ze dat er dringend kleding nodig is voor kinderen in de leeftijd van  8 t/m 12 jaar. Voor meisjes zijn dat de maten 110 t/m 146 en voor jongens de maten 110/164. Dit is een richtlijn. Heeft u nog bruikbare kleding wat u kunt missen en aan ons mee wilt geven naar  ‘Goeie Hoop’ mail of bel ons. Dan kunnen wij deze kinderen daar een groot plezier mee doen. Kleding wat wij niet mee kunnen nemen i.v.m. beperkte kofferruimte, gaat dan automatisch naar de kledingcommissie van de kerk. U kunt ons een mail sturen: wimburgwal@gmail.com of bellen (0318-456384/mobiel 0636032702) graag na 18.00 uur. Alvast hartelijk dank.
Wim en Wilma Burgwal