Alpha Cursus

dinsdag 9 oktober 2018 Algemeen

Is er meer? Meer dan werk, meer dan studie? Meer dan de dagelijkse bezigheden die we hebben? Waar kun je terecht met al je (kritische) vragen over geloof? Waar is echte rust te vinden? Wie neemt je precies zoals je bent?
Kom naar de Alpha cursus. De cursus is er voor jou als je op zoek bent naar antwoorden. Of naar de zin van het leven, naar verfrissing van je dagelijkse sleur. Je bent van harte welkom als je (weer) op zoek bent naar God, naar wie Hij is. Als je meer wilt weten of nieuwsgierig bent…, kom dan! Vind Hem, Zijn 'armen van genade'. Leer in tien bijeenkomsten en een weekend meer! Geniet van het voedsel dat Hij je biedt. Zowel de warme maaltijd die we samen eten, als het geestelijke voedsel dat je wordt aangereikt. Wij zien je graag, geef je op via alpha-cursus@hervormdkootwijkerbroek.nl of bel even naar Jan van de Hee 0651618046  of Geurina Vermeer 0629127641. De eerste avond begint op 16 januari 2019 om 19.00u. Opgeven kan tot uiterlijk 11 januari.