Zaal C: Ontvangst seniorendag

donderdag 20 september 2018 08:30-09:30

Eben Haezer

Omschrijving

Op D.V. donderdag 20 september staat ons seniorenreisje gepland. We maken die dag een bustocht via een toeristische route naar Luttelgeest, een dorp in de Noordoostpolder. Hier bezoeken we de Orchideeënhoeve, een schitterend tropisch park met de grootste collectie orchideeën van Nederland. U kunt wandelen langs duizenden bijzondere bloemen maar ook ondeugende aapjes bekijken en rondlopen tussen fladderende vlinders. Na die tijd staat er in het restaurant een heerlijk driegangenmenu voor ons klaar. ‘s Middags worden we voor een rondvaart verwacht in het natuurgebied Weerribben-De Wieden. Onze schipper vertelt onderweg over de oprukkende oeverbegroeiing, drijftillen en rietlanden. Dit is het programma van de dag: 08.45u. Ontvangst in Eben-Haëzer met koffie 09.00u. Opening 09.15u. Instappen en vertrek 10.45u. Bezoek aan de Orchideeënhoeve 12.30u. Driegangenmenu in restaurant 14.00u. Vertrek naar Ossenzijl 14.15u. Rondvaart Weerribben 15.30u. Terugreis naar Kootwijkerbroek 17.00u. Aankomst bij Eben-Haëzer We nodigen u hartelijk uit om deze dag met ons mee te gaan. U kunt zich opgeven bij Jolanda Van Kooten (0342) 412621 of Arianne Blankespoor (0318) 456191. Opgeven graag vóór zaterdag 8 september. Mocht u verhinderd zijn nadat u zich heeft opgegeven, wilt u dit dan even laten weten? De kosten voor deze dag zijn € 50,00 p.p.

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.