JV 'Ik ben de Weg'

Iedere donderdagavond is er op de kompaszolder van Eben-Haëzer de jeugdvereniging ‘Ik ben de weg’.

Iedereen vanaf 16 jaar is daar welkom.
De JV telt momenteel zo’n 40 leden tussen de 16 en de 23 jaar.
Elke week wordt er door één van de leden een inleiding gemaakt.
Een inleiding kan gemaakt zijn rondom een thema uit het blad cruciaal, een vrij onderwerp of een gedeelte uit de Bijbel.
Die onderwerpen worden dan elke week afgewisseld.

De avonden beginnen rond 20.00 uur met koffie of thee, rond 20.30 uur gaan we met z’n allen zingen, beginnen met gebed, de inleiding wordt verzorgd en daarna gaan we in groepjes uit elkaar om dieper op het onderwerp in te gaan!
Er is onderling een gezellige sfeer, en ook veel tijd om serieus te kunnen praten.
We sluiten rond 22.30 uur af met het zingen van nog wat liederen.
Na die tijd is er natuurlijk nog gelegenheid om te blijven hangen en nog tijd om even na te praten. Serieus of gewoon gezellig!
Af en toe wordt de avond ook op een andere manier ingevuld, zoals bijvoorbeeld: een spel, een thema-avond met gastsprekers en met kerst een speciale avond of galadiner.

Aan het einde van elk seizoen wordt er een kamp georganiseerd, wat natuurlijk erg leuk, gezellig en op zijn tijd serieus is!
Echt een leuke tijd met elkaar beleven.
Ook worden vanuit de JV bepaalde acties georganiseerd, zoals de kerstacties (iets leuks bij de ouderen in de gemeente bezorgen) en eens in de zoveel tijd bedenken we een leuke en spontane actie voor een goed doel.
En dan hebben we natuurlijk nog elk jaar een uitwisseling met een jeugdvereniging uit een andere plaats. Duss... ben jij 16 of ouder en lijkt jou dit echt iets om je donderdagavond mee in te vullen, kom dan snel een keer kijken want IEDEREEN is welkom!

Bekijk ook eens onze facebookpagina: JV Kootwijkerbroek