Jeugd Pastorale Team

Iedere jongere heeft weleens vragen. Dit kunnen kleine vragen zijn, maar soms ook lastige levensvragen, waarmee je behoorlijk in de knoop kan komen te zitten. Daarnaast gebeurd er om je heen erg veel. Je vrienden op school, op de sportvereniging of bij de kerk zeggen van alles. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer.. Wie kan je helpen? Graag wil het JPT er voor je zijn.
Het JPT wil een luisterend oor zijn, in een vertrouwelijke setting. Door open en eerlijk contact met elkaar kunnen dingen besproken worden die misschien wel heel diep zitten. Het JPT wil hierin de juiste richting wijzen, en hulp en aandacht bieden.
Zit je als jongere met iets waar je niet uit komt? Of heb je behoefte aan een goed gesprek? Of zijn de vrienden om je heen toch eigenlijk niet echte vrienden? Neem dan eens contact op met JPT  via onderstaand emailadres.
Heeft u als ouder een signaal opgevangen van een jongere? Merkt u aan uw kind of een ander dat ze afwijkend gedrag vertonen? Graag horen we dan ook van u! Het JPT kan voor deze mensen een helpende hand zijn, in een veilige omgeving. Heeft u vragen of tips, neem dan contact op met JPT via onderstaand emailadres.

jpt@hervormdkootwijkerbroek.nl