CD-dienst

De diensten uit de kerk van Kootwijkerbroek (beeld) en Kootwijk (geluid) kunt u bekijken/beluisteren en downloaden op de opname pagina.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit te doen, is er ook de mogelijkheid om een kerkdienst te beluisteren vanaf CD. Wilt u hiervan gebruik maken neem dan contact op met uw sectie-ouderling of met Geertniek Schonewille. De kosten van een CD zijn € 3.

Rouwdiensten

Vrijwel alle rouwdiensten u op de opname pagina. Een CD van een rouwdienst wordt meestal door de begrafenisondernemer geregeld.

Trouwdienst

Trouwdiensten worden over het algemeen ook online gezet, zie de opname pagina.
Van een trouwdienst die gehouden wordt in de kerk in Kootwijk kunt u ook een DVD met beeldopname krijgen. Dit kunt u met de koster te overleggen. De kosten van een DVD zijn € 10,-

DVD video

Van de diensten die gehouden zijn in Kootwijkerbroek kunt een DVD met beeldopname krijgen, hiervoor kunt u contact opnemen met Geertniek Schonewille. De kosten van een DVD zijn € 10,-

Geertniek Schonewille