Werkgroep Coronavirus

dinsdag 16 juni 2020 Algemeen

Zoals u wellicht in de media vernomen heeft mogen vanaf 1 juli -onder strikte voorwaarden- meer mensen de erediensten bijwonen. Dat is iets om de Heere dankbaar voor te zijn.
De algemene kerkenraad heeft een werkgroep samengesteld om na te denken over- en uitvoering te geven aan de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM en de PKN. Als werkgroep leggen we onze prioriteit eerst bij de kerkdiensten in Kootwijkerbroek. Vanwege de beperkte ruimte is het houden van kerkdiensten in Kootwijk op dit moment helaas nog niet mogelijk.
De werkgroep bestaat uit de volgende personen: Arjen Lagerweij, Tineke van de Brink, Bart Lijbers, Johan Elbertsen, Jeannette Kroon, Johan Hols, Gert Schouten en Henko van de Weerd.
Vanaf nu hopen we u via het kerkblad en de website actief te blijven informeren over onze bevindingen en de maatregelen zoals deze zullen gaan gelden voor onze gemeente.