Werken bij de HdS

dinsdag 12 oktober 2021 Algemeen

Heb jij hart voor de zorg, houd jij van afwisseling en word je graag uitgedaagd? Ontdek dan wat HdS Zorg jou kan bieden!
Wij zijn dringend op zoek naar een Wijkverpleegkundige in de gemeente Barneveld (Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek en De Glind).
HdS Zorg is een Christelijke organisatie voor thuiszorg. Vanuit de liefde en de zorg die God ons geeft willen wij ook liefde, zorg en ondersteuning geven naar onze cliënten en elkaar. Onze professionals werken vanuit deze herkenbare christelijke identiteit en zijn deskundige mensen die garant staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit, respect, gedrevenheid, liefde en échte aandacht voor hun naaste. In de gemeente Barneveld biedt HdS Zorg professionele thuiszorg in de vorm van verpleging en verzorging en huishoudelijke zorg. HdS Zorg vindt u in Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek en De Glind. HdS Zorg is onderdeel van Stichting Icare.
Enthousiast geworden om bij HdS Zorg te komen werken, kijk dan snel op onze website, wij zien jouw sollicitatiebrief en CV graag tegemoet. https://werkenbijhdszorg.nl/vacatures