Welkom op de koffie!

dinsdag 7 september 2021 Algemeen

Nu de coronacrisis enigszins op zijn retour lijkt, hebben we heel wat in te halen met elkaar. We willen daarom het winterseizoen beginnen met ontmoeting, een goed gesprek en gemeente-zijn.
Eén van de manieren waarop we dit willen doen is door gezellig bij elkaar op de koffie te gaan. Het werkt als volgt…
- U vult voor 24 september het formulier op de website in.
- Uw aanmelding wordt na de aanmeldperiode willekeurig gekoppeld aan een andere aanmelding.
- Wij sturen u in de week na het startweekend de contactgegevens toe van het gemeentelid/ gezin waar u aan gekoppeld bent.
- Samen spreken jullie af bij wie jullie elkaar ontmoeten.
De datum voor dit kopje koffie is in principe 10 oktober, na de morgendienst. Maar het is natuurlijk altijd mogelijk om samen een andere datum af te spreken.
Er zullen vast heel verrassende gesprekken ontstaan; en de mede-gemeenteleden die u altijd in de kerk ziet, maar waar u altijd ‘alleen maar’ ’goedemorgen’ tegen zegt blijken misschien wel hele leuke gesprekspartners!
Mocht u vragen hebben of opmerkingen dan kunt u terecht bij Jacco van de Pol of Henko van de Weerd. We wensen u een gezellige koffietijd.
Commissie Opening Winterwerk