Wees Wijs!

dinsdag 1 september 2020 Algemeen

Wat houdt dit in? Dat gaan we D.V. het komend seizoen onderzoeken. Het boek Prediker zal onze inspiratie bron zijn.
De ochtendvrouwenkring komt op woensdag 16 september de eerste keer bij elkaar komend seizoen. Dit zal gebeuren onder de strikt aangegeven regels in verband met het corona virus. We hopen één keer in de drie weken bij elkaar te komen. Twee keer per jaar komt er een spreker een actueel onderwerp bespreken. De ochtend begint om 09.15 uur. Er is kinderoppas aanwezig in
Eben-Haëzer. Voor vragen kunt u contact opnemen met Hennie Ansink: 06-19692831 of aquaflower1@gmail.com of met Dikkie van de Beek: 0342-442675.
De avondvrouwenkring ‘Tryfosa’ is op donderdagavond. De eerste bijeenkomst van komend seizoen is op 17 september D.V. De avond begint om 19.30 uur in Eben-Haëzer in de grote zaal met inachtneming van 1,5 meter. Informatie kunt u opvragen bij Grietje van den Top: 0577-840352 of Ria Mulder: 0577-750946.
We behandelen dit jaar de Bijbelstudie uit het Bijbelboek Prediker geschreven door Ds. H.I. Methorst uit Apeldoorn.
We hopen ook nieuwe mensen te ontmoeten. Kom gerust eens kijken of sluit je aan om samen het woord van onze God te onderzoeken. U/jij bent van harte uitgenodigd!
In de volgende kerkbode geven we meer informatie over het verloop van de bijeenkomsten in verband met het corona virus. Hartelijke groeten,