Vrijwilligersavond diaconale hulpdienst

dinsdag 11 februari 2020 Algemeen

Op D.V. 27 februari a.s. hebben wij als diaconale hulpdienst een avond georganiseerd voor alle vrijwilligers die, op welke manier dan ook, in de afgelopen jaren voor onze naaste wat hebben betekend. Op deze avond zal thuiszorgorganisatie Icare ons een en ander vertellen over dementie. Hierna gaan we onder leiding van een medewerker van Icare in groepjes aan tafel, waarbij we onze vragen kunnen stellen en/of ervaringen kunnen delen. De vrijwilligers zijn telefonisch uitgenodigd. Maar mochten we u/jou onverhoopt niet hebben benaderd, en u/jij bent geïnteresseerd in dit onderwerp, dan bent u/jij natuurlijk ook van harte welkom. Vanaf 19.15uur staat in Eben-Haëzer koffie/thee en lekkers klaar, waarna de avond begint om 19.30uur. Van harte welkom!
Brenda v.d. Krol, Paula Mudde, Wilma v. Engelenhoven