Vrijwilligersavond 2-2-2023

dinsdag 17 januari 2023 Algemeen

Hierbij de tweede uitnodiging voor de Winter BBQ D.V. donderdag 2-2-23 aanvang 18.30 uur.
Vrijwilligers zijn enorm belangrijk binnen onze gemeente en daar zijn we dankbaar voor.
Namens het college van Kerkrentmeesters willen we u/jou daarom uitnodigen.
Vrijwilligers zijn onmisbaar om het reilen en zeilen in onze kerk goed te laten verlopen. Op allerlei gebied zijn zij actief: als contactpersoon, bij het koffieschenken, bij de oppas, bij het bladblazen, vakantiebijbelweek, open lucht diensten, jongeren clubs en nog véél meer. U/jullie dragen zo een steentje bij aan het vele werk in onze kerk.
Aangezien wij graag willen weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen, verzoeken wij u vriendelijk u aan te melden.
Dit kan door een mail te sturen naar edwinbrunekreef@pknkwb.nl met daarin uw naam en aantal personen. Of via een bericht naar 06-53402921.
Opgave kan tot 26 januari aanstaande.

Energietoeslag en tips om energie te besparen.