Vrijwilligers in Norschoten

dinsdag 1 juni 2021 Algemeen

Vrijwilligerswerk maakt je gelukkig en gezonder. Nee, dat verzinnen wij niet zelf; dat is uit onderzoek gebleken. Bovendien ontwikkel je nieuwe vaardigheden door ‘gewoon’ te doen! Soms twijfelen vrijwilligers of zij wel sociaal vaardig genoeg zijn om in een verpleeghuis te werken. Wat blijkt? Juist deze mensen kunnen als de beste omgaan met onze cliënten. Ook jongeren kloppen weleens aan voor vrijwilligerswerk; zij zien dit als baanoriëntatie. Zou een baan in de zorg bij hen passen? Vrijwilligerswerk is een prima gelegenheid om dit te ontdekken. Voor mensen die al zijn uitgewerkt en nog niet toe zijn aan de geraniums, is dit een prachtige en nuttige invulling van de dag. Bovendien maken wij samen veel plezier: ineens ben je 1400 kennissen rijker!
Ben je sportief, of zit gastvrijheid in jouw bloed of heb je wellicht culinaire genen? Wat je gaat doen dat kies je zelf. Samen kijken wij naar jouw talent en welke activiteit of werk daar het best bij past. Jouw hulp en inzet kleurt de dag van de cliënten van Norschoten nèt een beetje mooier.
Voor de locatie Kootwijkerbroek zijn we op zoek naar vrijwilligers, die een warme maaltijd willen bereiden voor onze bewoners. Ook zoeken we nog mensen die gezellig in een klein groepje met andere vrijwilligers willen gaan wandelen met bewoners.
Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, neem dan eens een kijkje op onze site www.norschoten.nl. Liever een persoonlijk gesprek, ook dat kan. Loop dan binnen bij de locatie Kootwijkerbroek en vraag naar de contactpersoon van de vrijwilligers. Eerst een afspraak maken kan ook, mail dan naar vrijwilligers@norschoten.nl. We nemen dan snel contact met je op en vertellen je uitgebreid hoe leuk het is om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam. Natuurlijk kunt je eerst even proeven en uitproberen of vrijwilligerswerk bij je past.
Contactgegevens: Vrijwilligerswerk Norschoten locatie Kootwijkerbroek, Schoonbeekhof 55, 3774 DA Kootwijkerbroek. Tot snel!