Verkoop markten

dinsdag 22 november 2022 Algemeen

Deze weken zijn we bezig de Oekraïne-stands voor te bereiden voor de markten in Kootwijkerbroek op 16 december (middag en avond) en 17 december (overdag); in Kootwijk 17 december (overdag).
We zoeken vrijwilligers, die ons willen helpen bij het bemensen van de kramen. Het gaat hierbij om de beide stands, zowel in Kootwijkerbroek als Kootwijk. Voor Kootwijkerbroek, bel naar Arjen Lagerweij 06-21917307 en voor Kootwijk Cokky de Visser 06-30759958. Het wordt voor beide stands een oliebollenkraam. We staan bij elke stand met meerdere personen.
De spannende situatie in Oekraïne en de koude winter, maakt dat we als werkgroep momenteel alles doen, om voor mensen daar voor zoveel mogelijk voedsel en warmte te zorgen.
Dank voor jullie hulp tot nu toe. Alle dekens/dekbedden en ook het voedsel is na de bevrijding van Cherson daar naar toegebracht. De mensen, die in Oekraïne hiervoor zorgen, voelen zich enorm gesteund door onze hulp.
We bedanken jullie heel hartelijk voor de bijdrage aan de oktobercollecte voor de voedselpakketten. Deze collecte bracht het prachtige bedrag van € 3.300,- op. We konden met jullie hulp  deze maand aan 100 gezinnen een voedselpakket geven.
Werkgroep Oekraïne Kootwijkerbroek

Energietoeslag en tips om energie te besparen.