Verkoop dagboek Een handvol koren GZB

dinsdag 10 november 2020 Algemeen

Ook dit jaar kunt u bij de zendingscommissie bovengenoemd dagboek kopen voor €12.50. De gemeenteleden vanaf 75 jaar zullen het dagboekje in het kersttasje aantreffen
Vijf goede redenen om het dagboekje te kopen:
1. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk.
2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Kent u het dagboekje nog niet? Kijk eens op www.gzb.nl
3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk.
4. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.
5. Met een oplage van 39.000, is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.
U kunt het dagboek bestellen via Trudy van Veldhuizen 0342-441677 of zending@hervormdkootwijkerbroek.nl. Vanaf eind november zal het opgehaald kunnen worden in Eben-Haëzer (onze voorkeur) of eventueel kunnen worden thuis bezorgd. We zien graag uw bestelling weer tegemoet.
De zendingscommissie