Vanuit de werkgroep Corona

dinsdag 30 juni 2020 Algemeen

Komende zondagmorgen zijn familie en vrienden van doopouders welkom in de dienst. 's Avonds is de bevestigingsdienst en zijn familie en kennissen van de ambtsdragers, die afscheid nemen of bevestigd worden, uitgenodigd. Dit betekent dat u vanaf maandag 6 juli kaartjes kunt ophalen in Eben-Haëzer wanneer u aan de beurt bent. Zie voor het rooster de website.
Versoepelingen
Als gevolg van de aangekondigde versoepelingen kunnen we vanaf juli 120 gemeenteleden toelaten tot de kerk. De kinderoppas zal vanaf 5 juli gewoon plaats vinden in Eben-Haëzer en niet, zoals eerder gemeld, in het Boshoekje.
Richtlijn gebruik Eben-Haëzer
Als commissie hebben we richtlijnen opgesteld voor het gebruik van Eben-Haëzer. Ook hebben we per ruimte vastgesteld hoeveel volwassenen er maximaal aanwezig kunnen zijn.
-kom alleen samen in Eben-Haëzer als samenkomen in de buitenlucht,  bijvoorbeeld in een achtertuin, niet mogelijk is.
- houd deuren en ramen open gedurende bijeenkomsten.
- handen wassen bij binnenkomst
- 18-plussers houden 1,5 meter afstand van elkaar en van kinderen en jongeren.
- niet meer dan het vastgesteld aantal volwassenen per ruimte (wordt per ruimte aangegeven op de deur).