Vanuit de werkgroep Corona

dinsdag 14 juli 2020 Algemeen

Vanaf maandag 13 juli liggen in Eben-Haëzer kaartjes klaar voor de volgende secties.
Ochtenddienst: gereserveerd voor familie en vrienden van de dopelingen.
Avonddienst: secties van broeders Van den Top en Van Middendorp.
Vanaf maandag 20 juli liggen in Eben-Haëzer kaartjes klaar voor de volgende secties.
Ochtenddienst: sectie van broeder Brunekreeft
Avonddienst: secties van broeders Elbertsen en Amsing
Na vrijdagavond 20.00 uur is het voor iedereen mogelijk om overgebleven kaartjes op te halen.
Voor de avonddiensten willen we de galerij beschikbaar stellen voor jongeren t/m 17 jaar. Jullie kunnen je voor de dienst aanmelden bij de deur en zitten dus op de galerij. 1,5 meter afstand houden is voor jullie niet verplicht.
Op dit moment is het ons weer toegestaan te zingen. Iets om de Heere dankbaar voor te zijn. Op basis van de richtlijnen van het RIVM kunnen we met ons huidige ventilatiesysteem met maximaal 109 mensen gelijktijdig zingen. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om dit in beurtzang te doen. Op deze manier blijven we ruim onder deze grens van 109 personen.
Voor vragen kunt u mailen met werkgroep@hervormdkootwijkerbroek.nl