Vanuit de werkgroep corona

dinsdag 6 oktober 2020 Algemeen

Voor de diensten in Kootwijkerbroek worden  familie en vrienden uitgenodigd van de doopouders (ochtenddienst) en belijdenis-catechisanten (avonddienst).
Voor de diensten in Stroe maken we voor het eerst gebruik van het digitale reserveringssysteem. Mocht u uitgenodigd worden dan ontvangt u gedurende de week een mail.
In samenspraak met de overheid heeft de PKN de richtlijnen voor erediensten aangepast. In het kort komt het voor onze samenkomsten op het volgende neer.
- We vragen u -wanneer u niet zit- een mondkapje te dragen.
- We zingen niet. Wel proberen we weer voorzangers te laten zingen op het podium.
- Voor de diensten nodigen we 30 mensen uit.
De nieuwe richtlijnen vragen van ons dat ook kinderen tot 12 jaar, die meegaan naar de dienst, in het reserveringssysteem komen te staan. Dus in tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving willen we u vragen om dit aan te passen in uw account.